8 Март в Wishmore

От наш гост: 

“Драги читатели

Днес искам да ви разкажа за едно място, където гостоприемството не е просто дума, а начин на живот. Вече дълго време съм търсила тази изключителна комбинация от елегантност, уют и безупречно обслужване. И накрая я открих в къща за гости Wishmore.

В чест на Международния ден на жената, къщата за гости Wishmore направи нещо, което направи всички гости да се усмихнат във възторг. При пристигането на всеки гост на дамите бе подарена картичка, посветена на тях и техните неповторими качества като жени. Това не беше просто жест, това беше проява на истинско внимание и уважение към всички нас.

В Wishmore не просто нощувате, а се погребвате в лукс и уют. Стайните аранжименти са безупречни, а обстановката – умиротворяваща. Но най-важното – екипът е винаги там, за да направи вашия престой истинско удоволствие. Те се грижат за всеки детайл, като същевременно се стараят да създадат по-специални моменти, като онзи от вчера.

Моментът, в който разгледах картичката си, бе повод за размисъл и благодарност. В този свят, където времето често се движи твърде бързо, Wishmore успя да спре моментите и да ги направи специални за всички нас.

Така че, ако сте на път в търсене на място, което не е просто дестинация, а преживяване, където гостоприемството е изкуство, а вниманието към детайла е вдъхновение, Wishmore е вашето място.

С любов и благодарност,

Любомира”

8 Март в къща за гости Wishmore

Можете също да прочетете и за за предложението за свети Валентин

1 thought on “8 Март в Wishmore”

  1. Pingback:   Романтична изненада в Wishmore: “ Обичам Те“ на пица ! - Wishmore

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10% Отстъпка за резервации/Неделя до Четвъртък до 30/05/24. Отстъпката ще бъде автоматично приложена след потвърдена резервация.

X
Scroll to Top